Mortensaften på Restaurant Furesøbad

DKK 385,00

52 på lager

Grund pris
Tilvalg pris:
Pris i alt:

Mortensaften – 10. november 2020

Forret

Gravad krondyrefilet m. brombær – frisesalat – sennepsemulsion Karl Johan – sennepskorn – syltet kantareller

 

Klassisk Hovedret

Serveres som Family style

Stegt andebryst – confiteret andelår m. hvidløg og timian – små pillede kartofler m. persille – syltet rødkål m. svesker og salvie – råsyltet tyttebær og ribs – grov waldorfsalat – karamelliseret kastanjer & andesovs

 

Dessert

Vanilje-mango pannacotta – citronmelisse – chokoladeiscreme mørk chokolade – krystalliseret chokolade

 

3 retter pr. kuvert kr. 385,-

 

Pga. Covid-19 er der øget afstandskrav, derfor benyttes restaurantens selskabslokaler også til a la Carte

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen

Mortensaften – menu